Videos i Marknadsföringen på internet 2015 - [Infografik Med Statistik]
3218
post-template-default,single,single-post,postid-3218,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Videos i Marknadsföringen På Internet 2015 – [Infografik Med Statistik]

Lästid 1 min

Videos som en del i strategin för marknadsföring av innehåll blir allt större och större. Det vet nog de flesta. Bara i år har Twitter släppt autoplay av videos i flöden. Och du kan köpa videoannonser på Facebook.

Fetbild video

Sen har vi Periscope från Twitter och Meerkat som gör att du kan streama video i realtid.

Så ”Spela” knappen har blivit den mest övertygande uppmaningen att göra en sak på Internet. Det säger Andrew Angus, grundare av Switch Merge. Switch Merge affärsidé är att skicka personaliserade videos från olika system för marknadsföring av innehåll. Och undersökningar visar att använda ordet ”video” i rubriken på ett mejl ökar öppningsfrekvensen med 19 %.

Nu till mer fascinerande statistik när det gäller videomarknadsföring och hur den påverkar varumärkeskännedom, generering av leads och engagemanget på Internet. Nedan infografik har HighQ tagit fram.

Och om du letar efter bra idéer hur du marknadsför videos oavsett hur mycket du kan sedan tidigare. Då ska du läsa det här inlägget från HubSpot. Superbra tips.

video-marketing-infographic