Information om webbplatsenPrivacypolicy

Maxahemsidan respekterar din integritet och har för avsikt att skydda den. Vi tillhandahåller denna integritetspolicy för att informera om hur vi hanterar information och vad du själv kan påverka när det gäller hur uppgifter samlas in på Internet, och hur denna information används. Den här webbplatsen regleras i enlighet med svensk lagstiftning. Svenska allmänna domstolar har exklusiv domsrätt rörande eventuella tvister som uppstår på grund av ditt bruk av webbplatsen. Webbplatsen www.maxahemsidan.se ägs av Dream Communication AB, S:t Eriksgatan 63, 112 34 Stockholm.

Cookies

När du visar den här webbplatsen kan det hända att vi lagrar viss information på din dator i form av en ”cookie”. Cookies används av många webbplatser för att besökarna ska få tillgång till vissa funktioner. Den information som lagras i cookien kan också användas för att kartlägga en användares beteende på webbplatsen.

Om inget annat anges, använder SHF aldrig cookies för att samla in personuppgifter. Vi använder cookies av följande anledning: För att spara dina preferenser i syfte att kunna personifiera ditt besök på våran webbplats.

På denna webbplats används följande typer av cookies:

  • Sessionscookies

Denna typ av cookie försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte. Sessionscookien används för att behålla information som relaterar till ditt besök på webbplatsen, t.ex när ett formulär fylls i över flera sidor

  • Webbanalyscookies

Webbanalyscookies används för att hjälpa oss att sammanställa anonym statistik så att vi kan hantera och förbättra våra webbplatser. Ett exempel på information som kan samlas in är det sätt på vilket du kom till webbplatsen samt det sätt på vilket du navigerar på webbplatsen. Webbanalyscookies är beständiga vilket betyder att de inte raderas när du stänger din webbläsare. Istället sparas en sådan cookie under en period om två år om du inte under samma period besöker webbplatsen igen. I sådant fall förnyas cookien och en ny tvåårsperiod inleds.

Du kan fortfarande använda merparten av denna webbplats om du väljer att inte acceptera cookies. Vill du inte acceptera cookies kan du ställa in din webbläsare så att du automatiskt blockerar lagring av cookies. I vissa fall kan blockering av cookies leda till att vissa webbplatser fungerar sämre, eller inte alls, beroende på vilka inställningar du valt för din webbläsare.

Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies lätt raderas, detta betyder dock att dina inställningar inte kommer att behållas. För mer information, gå till www.aboutcookies.org

Denna länk tar dig till en annan webbplats som öppnas i ett nytt fönster. Maxahemsidan inte ansvarig för innehållet på webbplatsen www.aboutcookies.org.

Tillgång till dina personliga uppgifter

Vi behandlar inga personuppgifter om dig såvida du inte själv anger dem eller får information om att behandling av personuppgifter krävs. Om du vill begära att få tillgång till de uppgifter vi har om dig, eller om du har frågor om maxahemsidans datasekretess är du välkommen att maila lars@dream.se. Vi tillhandahåller en läsbar kopia av de personuppgifter vi har rörande dig inom en månad, vi kommer att behöva bevis om din identitet. Du har rätt att ifrågasätta de uppgifter vi innehar om dig, och där så är tillämpligt kan du få uppgifterna: raderade, korrigerade, ändrade eller kompletterade.

Följande av riktlinjer rörande sekretess

Vår integritetspolicy överensstämmer med personuppgiftslagen (1998:204). Lagstiftningen rörande datasekretess är under omarbetning, och vi rekommenderar att du regelbundet kontrollerar om vår integritetspolicy har uppdaterats.

Hyperlänkar

För din bekvämlighet och nytta kan Maxahemsidans webbplats tillhandahålla länkar till webbplatser tillhöriga tredje part. Om du använder dessa länkar kommer du att lämna Maxahemsidans webbplats. Maxahemsidankontrollerar inte dessa webbplatser eller deras sekretessprinciper, som kan vara annorlunda än Maxahemsidans. Vi har inget inflytande på webbplatser tillhöriga tredje part. Maxahemsidans sekretessprinciper omfattar inte personuppgifter du själv väljer att överlämna till ej relaterad tredje part. Vi uppmanar dig att läsa integritetspolicyn hos respektive företag innan du överlämnar någon information om dig själv.